Hos oss är det lilla enkla något väldigt stort

Fyra små stugor vid Revsundsjön

Fyra stugor för självhushåll vid Revsundsjön

Semesterboende vid sjö och täppa

Våra fyra stugor Sjöstugan, Bagarstugan, Flottarstugan och Innersta friden här i Hugsnäset erbjuder enkelt självhushåll i ostörd miljö. Här nedan kan du läsa mer om var och en av dem. Längst ned på sidan hittar du våra stugpriser. Här kan du också lägga en bokningsförfrågan. Tryck på stugbilden så kommer du till fotogalleriet där du ser fler bilder.

Våra priser

Sjöstugan 7000 kr/v ,  1000 kr/natt, djur ej tillåtna
Bagarstugan 7000 kr/v,  1000 kr/natt, djur ej tillåtna
Flottarstugan 7000 kr/v,  1000 kr/natt, djur är välkomna
Innersta Friden 9000 kr/v, 1500kr/natt, djur ej tillåtna
Prishöjning 1/1 2025

Högsäsong: Juni, juli, augusti, jul, nyår och påsk
Bytesdag under högsäsong är söndagar. Övrig tid bokning enligt överenskommelse.
Alla hus har rinnande vatten, avlopp och värme för både sommar och vinterboende.
Självhushåll.

 Slutstäd gör du själv, men det går utmärkt att köpas till om du så önskar.

Den vedeldade badtunnan kan hyras per tillfälle.

 Flottarstugan och Bagarstugan har tillgång till fristående bastu och grillkåta

WiFi finns till alla stugor.

Innersta friden

Nybyggd stuga med  utomordentligt läge direkt vid kanten av Revsundsjön. Storstuga med bäddsoffa samt 2 sovloft med 2 dubbelsängar. Stor toalett med dusch och tvättmaskin. Som kronan på verket finns en stor vedeldad bastu med direkt utgång till altanen och sjöutsikt från bastulaven. Vedeldad badtunna ligger alldeles intill stugan. Plats för 4  personer.

Flottarstugan

Rymlig enplansstuga med vacker utsikt över gården och sjön. Stort vardagsrum med braskamin och god plats för många. Två sovrum med våningssängar och ett sovrum med dubbelsäng. Kyl frys, mikro, kaffekokare och spis med ugn. Toalett och dusch samt tvättmaskin i badrummet. Stor gräsmatta för utelek och egen parkeringsplats.  Plats för 6 personer. 

Sjöstugan vid vattenbrynet

Har morgon och förmiddagssol. Stugan har nedervåning med kök och allrum för umgänge, braskamin och tv. Här finns också dusch, toalett och en liten bastu. Sovloft med dubbelsäng och enkelsäng.  Bäddsoffa i allrum Kyl och frysfack, kaffekokare, micro, spis och ugn. Toalett och dusch Morgon och förmiddagssol. Plats för 3+1 personer

Bagarstugan

Bagarstugan används till bak men är fullt utrustat och har sovrum, med våningsäng i nedre plan samt kortare säng i köket. Sovrummet på loftet har dubbel + enkelsäng.  Samvarorum med soffor och tv. Kyl och frys, kaffekokare, micro, spis och braskamin. Toalett, dusch och tvättmaskin. Plats för 5 personer.

Se mer om våra stugor i bild

Tryck på knappen fotoalbum nedan så kan du botanisera bland fina foto från såväl exteriör som interiörer i våra stugor.

Bokningsförfrågan
Hugsnäset Semesterstugor & Fiske är finansierat av medel från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling sedan 2007.