Hemestra på Hugsnäset i Jämtland i sommar !

Hugsnäset är en familjegård i Sundsjö socken
Mellan Bräcke och Östersund, ligger Hugsnäset. De fyra semesterstugorna ligger fint beläget med avstånd från varandra. Två av dem vid Revsundsjön med egen brygga med möjlighet till bad och fiske. Närliggande Forsaleden är en upplevelserik vandring fylld med fina vattenfall i en omväxlande natur. Närområdet bjuder på flera sevärdheter av olika slag.

hugsnaset1494jpgInnersta Friden ligger alldeles vid stranden av Revsundsjön. Här är ljuvligt att äta frukost och ta sig ett morgondopp. Ta båten ut på sjön för ett fiskafänge är aldrig fel. flottarstuganjpgFlottarstugan har en majestätisk plats i prunkande trädgård och med utsikt över sjön. Här bor du ostört och har en stor fin trädgård att tumla runt i. 

backen_0423jpgBagarstugan är ett härligt tvåvåningshus med gammaldags bakugn. Om du vill tänder vi den gärna och bakar tunnbröd tillsammans. 

sjon_0383jpgFlottarstugan ligger liksom Innersta friden väldigt nära sjön. Från uteplatsen har du fin utsikt och nära till ett dopp. 

15d8b543-c2a2-4936-afa9-931e8f6dcbe8jpgAlla våra stugor ligger en bit från varandra med gemensamt med dem att du har lätt att hålla avstånd. Vi värdfolket bor på gården och du kan alltid fråga oss om utflyktstips och övrigt som du undrar över.

foto5jpgGillar du att fiska då är platsen ett Mecka för dig. Här finns gott om Abborre och storgäddan går att fånga om du är flink med metspöt. Båt finns att låna. 

20190802_102052jpgRunt gården finns skogen, sjöarna och ängarna. Vakna av morgonsolens första strålar och ett försiktigt morgondopp. Eller bege dig ut i ottan, på jakt efter storgäddan eller lyssna på vacker fågelsång, när du intar din morgonfrukost. Vandra i vår natur och ta med kameran, för här strövar både älgar och rådjur strax intill. Stanna vid stugan och ta ett bad i vår vedeldade badtunna och njut av stillhet och månskenet över sjön. Du kan också låna några av våra cyklar för att beskåda omgivningarna. Läser du vidare på sidan så hittar du våra förslag, men det finns mer att göra om du stannar en längre tid. Detta hittar du under första rutan nedan. Forsaleden nära oss erbjuder på fantastiska naturupplevelser. Vandringsskor, picknick korg och baddräkt kan vara bra att ta med. Kanske ser du både älg och ren innan du är hemma igen.

248jpg

Vi som driver och bor Hugsnäset året om är en familj på fyra personer. Sedan flera år tillbaka har vi utvecklat verksamheten och det pågår hela tiden renovering till tillbyggnad för att våra gäster skall ha det så bra som möjligt. När du kontaktar oss så är det i första hand Inger Jönsson du pratar med.  Telefon + 46 070-329 13 44